Tuesday, April 12, 2011

Tak sabarnya nak buat benda benda comel yg boleh dimakan..

Assalamualaikum gadis gadis semua yg hensem hensem...=)

Actually,aku suka tengok WHI ala wanita hari ini setiap Isnin hingga Jumaat jam 12 tengah ari...ecehhhh..Kan dah terpromote WHI lak..Tapi suka laa tengok..Banyak info...Pasal fesyen even aku x berfesyen mana pon kan,pasal mekap, pasal product tu product nih yg latest latest n part paling best sebab pasal MAKANAN!!Yeayyy!Seronok sebab bole tambah lemak tepu..kahkahh..

And semalam dia ajaq buat Apam Polkadot..Dah lama tringin nak buat tapi hasilnya tak nampak lg kan...Biasa lah org busy...cehhhhh..alasannn...Smalam bila tengok cara cara buat semua terus semangat nak buat tuh membuak buak...;p..So,kalo terlebih rajin ingat nak buat jugak weekend nih mana tau ada org nak oder...hahaha..Pangggg tampar pipi laju laju bg sedar sket..(^_^)

Comelllll gila kan??Macam syg jek nak makan..

Pic credit to GOOGLE


Jommm laa kawan kawan kita try buat..:))

2 comments:

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

apam ni selalu buat org teringin nk makan...sedap2
da siap pos kat uma ekh :)

Nana Farhana said...

ehehe..nti nak try buat dlu mnjadi ke x..;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails