Saturday, October 23, 2010

Dia buat hal lagi..

Salam kawan2 semua..
Sehat ke x arini??
Arini besh kan??Sbb cuti..hehe
Aritu aku ada cite kan pasal nyamuk jahat..
Kalau x ingat refer SINI..
Aku x tau rupa nya dia buat kacau lg..hukhuk
Ada lg 2 family kena denggi..So, total 3 family yg kena denggi kat kawasan umah aku nih..Cian derang kan??
Tadi ptg dengar announce dari Jabatan Kesihatan laa..
This tyme dia suro keluar umah sbb nak spray2 ubat nyamok tue kat dlm umah..
Dah laa kat luar ujan lebat..Harus laa g berteduh umah jiran sebelah yg balik kampong..
Aku x tahan dowh bau dia kalau nak stay dalam umah..
Nyamuk x pening, aku lak yang pening..heee
This tyme mmg power laa..Pakcik tue pon bgtau kali nih tambah lg ubat tue kasi mati tros cik nyamok..
Bau yg sangat tengit dan busuk.Asap yg sangat tebal berkepol2..

So bila bau busukk kna pakai macam nih ye..

Tengok2..Da mcm kebakaran..

Masuk2 dalam umah teros pening tengok asap mcm nih..

Kamera aku x salah k..X blur camnih pon..ehehe

Mari kita hapuskan aedes ok..
Benci aedes!!
Babai!!

2 comments:

zalin said...

salam..hihi..kamu pening? kamu nyamuk yg paling besar kot..hihi..just bergurau.. =)

denggi bahaya..hapuskan denggi!!

Nana Farhana said...

hehe..nih mmg nyamuk yg pling bsar..
ketua..;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails