Saturday, October 2, 2010

Review : Forest'secret

Hye..
Ini cite dah basi dah..dah 5 ari lepas..
28hb 9 ari selasa lepas g jalan2 bosan asyik stay kt umah je..
Then afta dah makan2 pusing2 jumpa satu kiosk nie dia jual barang2 forest'secret..
penah dengar tak??atau mungkin aku sorang je yg jakun..haha
lg pon ada 1 je kiosk dia kat sini..aku tak salah..=D
tp akak2 kiosk tu ckp produk nie dah lama dah..
since 2007 kalo tak silap..dah banyak kiosk kat shopping2 complex..tp mayb tak famous amous lg kot..tak ramai pon org knal produk nie..
belek punya belek..sembang punya sembang..
pastu akak tu ckp kalo beli more then rm50 automatik bleh jd dealer seumor hidup..then dpt voucher rm50 jgk..
so lepas2 pkir2, aku ngan member pon beli laa..
aku beli eye shadow dgn radiant lady care..total rm50++..
voucher tu plak aku beli losyen dgn sabun muka..dpt free lip balm..
agak berbaloi laa dgn rm50++ dpt 5 barang..meant 1 barang rm10 je..(^___^)
barang2 dia suma from herba okeh..halal lg..
dah jd mcm promoter barang lak..
so, nie 5 barang2 yg aku dapat tue..

taraa..


lady care..

losyen wangi dan besh!

eye shadow santekk..

sabun..

lip balm fresh lime..oke jgk

u should try oke..
babai!!

3 comments:

Mizz Galaticos said...

sgt suke bedak forest secret

Nana Farhana said...

rely??xpnah try lg pon..

Mizz Galaticos said...

try ar..skali gune trus jtuh hati pd bedak tu

http://galaticos25.blogspot.com/2010/11/kulit-berminyak.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails