Saturday, October 16, 2010

Mari bermain-main

Salam...
Hye anda2 semua..Sehat ke??
Di pagi yg indah ini oleh sbb mata nih maseh taknak pejam2, mari laa kita bermain2..
Ehehe..Mcm budak2 tadika ajak maen patung barbie je kan..
Nie ha..Aku nak ajak maen patung ala2 barbie jugek..
Tapi oleh sbb zaman dah maju, barbie nih boleh tukar baju2 yg sangat banyak..
Baju2 die semua branded2..
Kasut2 die pon cantek2..Ehehe..
Nak maen x??tp sayang seribu kali sayang..
X bole sentuh oke..Nak touch screen pc @ laptop bole..
Jum tengok hasil aku make over mereka2..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Cantek x??cantek x??
Baek lah..aku tanya aku jawab..Cantek..;p
Boleh pakai nak g dating neh..


Nie boleh pakai nak g lepak2 ngan gf2..
Simple jek t shirt + cardigan..Mcm aku slalu pakai..;p

Achewah..Akak nih terlebih gaya laa plak..
Eh eh..Akak nih punya stail dah tiru akak atas td laa..
hentam lah labu..;p

Nih sesuai nak g joging k..Jangan plak pakai g dinner lak..
Boleh nak pakai..Cipta kelainan k..try2..hehe

Amacam??Besh kan??
Jom laa kita maen..hehe
Maen kat looklet..
Sape nak main klik SINI..
Dan bermain laa dengan gembira..;p
Have a sweetdream..
Babai!!

2 comments:

Un Phat Lee said...

mane gambar yang pakai kain batik tu? ehe :P

Farhana Zulkafli said...

x sempat nak cari laa..;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails